Bedrijfsauto met schade verkopen

Bedrijfsauto met schadeauto verkopen? Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw bedrijfsauto met schade. Binnen 24 uur weet u wat uw bedrijfsauto precies waard is. Wilt u verkopen? Dan kan dat ook en het kost u niets!

bedrijfsauto krassen bumper

De beste prijs

Wij zorgen er voor dat u de beste prijs te horen krijgt voor uw bedrijfsauto met schade. De prijs is gegarandeerd en u kunt de bedrijfsauto met schade daar direct voor verkopen aan een van de RDW erkende autobedrijven uit ons netwerk.

De beste prijs komt tot stand doordat meer dan 1.000 RDW erkende bedrijven kunnen bieden op uw bedrijfsauto met schade. Het hoogste bod krijgt u van ons te horen. U weet hierdoor precies wat de bedrijfswagen met schade waard is.

Gratis en voor niets

U ontvangt het hoogste bod zonder er voor te hoeven betalen. Met het bod kunt u doen wat u wilt. Het is namelijk 100% vrijblijvend. Indien u de bedrijfsauto met schade wilt verkopen voor het bod dan kan het direct voor u geregeld worden. Het bod is gegarandeerd dus ook de gegarandeerde verkoopprijs zonder gedoe. Daarnaast kost het verkopen van uw bedrijfsauto met schade u helemaal niets. Een gratis en vrijblijvend bod waarbij verkopen ook gratis is.

Alles binnen 24 uur

Zodra u uw bedrijfsauto heeft aangemeld krijgen de aangesloten RDW erkende een bericht en kunnen zij een bod uitbrengen. Zij kunnen de veiling continu in de gaten houden en andere overbieden als zij het voertuig interessant vinden. Omdat de veiling slechts 24 uur duurt is men een stuk actiever met bieden waardoor de prijs snel omhoog gaat. Er zijn meer dan 1.000 autobedrijven die mee kunnen bieden en dat verzekerd u van een gegarandeerd en goed bod waar u mee kunt doen wat u wilt. Daarnaast hoeft u niet lang te wachten om te weten wat uw schadeauto waard is.

neus-schade-bedrijfsauto

Helemaal veilig

Onze veiling is veilig en anoniem. Veilig omdat u geen kosten maakt voor het ontvangen van een bod of bij de verkoop van uw schadewagen. Daarnaast verkoopt u alleen, indien u voor verkopen kiest, aan een RDW erkend autobedrijf. De autobedrijven betalen u direct uit en kunnen ter plaatse het voertuig vrijwaren waardoor het meteen van uw naam af is.

Anoniem omdat het schadevoertuig zonder persoonsgegevens in de veiling komt te staan. Volledig anoniem dus. Wijst u het bod af dan worden uw gegevens automatisch uit ons systeem verwijderd. Accepteert u het bod dan worden uw gegevens uitgewisseld met die van de koper en kunt u een afspraak maken voor de overdracht.

Elke merk en type is welkom

Ons netwerk beschikt over ontzettend veel autobedrijven die met elk merk of type wel raad weten. Voor elk schadevoertuig altijd meerdere potentiële kopers die een goed bod uitbrengen.

Geen schade te groot

Een kleine of grote schade maakt niet uit. Of het nu om een krasje gaat om dat de voorkant in elkaar zit. De aangesloten autobedrijven zijn schadeherstel specialisten en kunnen alle schades herstellen. Omdat zij tegen inkoopsprijzen arbeid en materiaal kunnen verkrijgen zijn hun kosten laag. Hierdoor kunnen ze tevens een goed bod uitbrengen. Het bod is voor u altijd gratis en vrijblijvend. Te weten komen wat uw bedrijfsauto waard is kan dus zonder kosten te maken of verplichtingen aan te gaan.

Technische problemen

Ook technische problemen zijn geen bezwaar. Ons netwerk is ook voorzien van merk dealers en vakgarages welke de omvang en kosten van een technisch probleem goed kunnen inschatten en dit tegen lage kosten kunnen verhelpen. Dit betekend dat zij een goed bod kunnen uitbrengen.

Weten wat uw bedrijfsauto met schade waard is?

Benieuwd wat uw bedrijfsauto met schade waard is? Vraag dan een gratis en vrijblijvend bod en binnen 24 uur weet u wat hij waard is en waarvoor u hem gegarandeerd en zonder kosten voor kunt verkopen.

bedrijfsauto verkopen

Updated: 27 november 2014 — 12:04