Bedrijfsauto van het jaar

Op zoek naar een nieuwe of jonge bedrijfsauto? Er is veel aanbod wat de keuze lastig kan maken. Wellicht is een bedrijfsauto van het jaar iets voor u. Er zijn meerdere organisaties die een bedrijfsauto van het jaar verkiezen dus het kan goed zijn dat u meerdere winnaars tegenkomt in de categorie ‘bedrijfsauto van het jaar’.

De Volkswagen Transporter is bijvoorbeeld benoemd tot Bestelauto van het jaar 2013 door het vakblad Automobiel Management vandaag. De jury heeft 34 voertuigen beoordeeld en heeft de Transporter op nummer een gezet vanwegen de lage kosten per kilometer, de prettige rijeigenschappen, de veiligheid en het comfort. De lage uitstoot van de VW Transporter is te danken aan de Blue Motion technologie welke tevens zorgt voor lage kosten per kilometer. Naast de Transporter waren de Caddy en de Crafter toppers.

De Renault Master is benoemd door Besteauto van het jaar 2012 door de jury van het vakblad Automobiel Management vandaag. De Renault Master viel op door zijn lage kilometerkosten en het hoge serviceniveau. Het jaar ervoor (2011) was Renault ook in de prijzen gevallen. Toen was de Renault Traffic benoemd tot beste Bestelauto van het jaar 2011.

 

Updated: 17 oktober 2014 — 11:46