Bedrijfsauto verkopen Zuid-Holland

Verkoop gratis en snel uw bedrijfsauto in Zuid-Holland of omstreken. Binnen 24 uur ontvangt u een gratis en vrijblijvend bod op uw bestelauto. Hierdoor weet u precies wat uw bedrijfsauto waard is en waarvoor u hem ook direct kunt verkopen aan een RDW erkend autobedrijf. Het verkopen van uw bedrijfsauto is helemaal gratis.

kaart zuid holland

Hoe werkt het

Onze autoveiling is gebouwd op een netwerk van meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven. Deze autobedrijven kunnen u een gratis en vrijblijvend bod doen op uw bedrijfsauto. De gesloten veiling duurt 24 uur wat er niet alleen voor zorgt dat de bieders een stuk actiever zijn met bieden en overbieden maar dat u ook binnen korte tijd het hoogste bod zult ontvangen. Indien u het bod interessant vind dan kunt u akkoord gaan. In dat geval bedrijfsbusworden de gegevens van u en de bieder met elkaar uitgewisseld zodat u kunt overgaan tot verkoop. Ook de verkoop is gratis dus ons systeem kost u helemaal niets. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

U kost het weinig tijd

Het aanmelden van uw bedrijfsauto kost u weinig tijd. Dit is in enkele minuten geregeld. Uw bedrijfsauto komt dan voor 24 uur in de veiling te staan waarbij u automatisch op de hoogte wordt gesteld van het hoogste bod. U hoeft geen onderhandelingen aan te gaan en af te wachten tot een koper zich komt melden zoals dat normaal bij een advertentiesite wel verloopt. U maakt een afspraak met de koper en u krijgt het afgesproken bedrag meteen in handen. Ook de vrijwaring wordt direct geregeld door het RDW erkende autobedrijf. U hoeft dus niet nog eens naar een overschrijvingspunt.

Elk model en elk type bedrijfsauto

U kunt elk type bedrijfsauto aanmelden. Voor elke bedrijfsvoertuig hebben wij meerdere potentiële kopers. Bedrijfsbusjes, bedrijfsauto’s, kleine vrachtwagens, autoambulances, combinatie voertuig en alles met een grijs kenteken. Elk voertuig kunt u dus gratis verkopen.

Bedrijfsauto met schade

bedrijfsauto met schadeEen bedrijfsauto met schade verkopen? Bij ons geen probleem. Wij kunnen zelfs een beter bod realiseren omdat ons netwerk een groot aantal schadeherstel bedrijven telt welke tegen inkoopsprijs schades kunnen herstellen en hierdoor mee kunnen teruggeven voor voertuig met schade.

Technische problemen

Ook hebben wij veel potentiële kopers voor bedrijfsauto’s met technische mankementen van startproblemen, een versleten koppeling of andere problemen. Ons netwerk telt een groot aantal garagebedrijven die technische problemen snel en goedkoop kunnen oplossen. Hierdoor kunnen zij u een betere prijs terug keven als dat andere bedrijven dat zouden kunnen. Voor elk voertuig de beste prijs dus.

Veilig en zonder kosten

Omdat wij alleen RDW erkende autobedrijven in ons netwerk hebben zitten kunt u veilig uw bedrijfsauto verkopen voor een goede prijs. De afwikkeling vind zeer snel plaats en u maak geen kosten. Het bod is gratis en vrijblijvend en het verkopen van uw bedrijfsauto kost ook niets. Binnen 24 uur weet u precies wat uw voertuig waard is en waarvoor u hem gegarandeerd kunt verkopen.

 

Updated: 16 oktober 2014 — 11:11