Elke bedrijfsauto verkopen

Elk type bedrijfsvoertuig verkopen

witte bedrijfsautoWilt u snel uw bedrijfswagen verkopen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Niet alleen bedrijven maar ook particulieren maken gebruik van onze service waarbij u gratis het hoogste bod terugkrijgt voor uw bedrijfswagen.

De kracht van onze dienst is dat wij binnen 24 uur u kunnen voorzien voor het hoogste bod op uw bedrijfsauto zonder dat het u iets kost. Het bod is gegarandeerd en geheel vrijblijvend dus u kunt er mee doen wat u wilt. Ook het verkopen is bij ons helemaal gratis. U betaald dus helemaal niets en loopt geen risico.

Of u nu een bedrijfsauto, bedrijfsbus, oplegger, autoambulance of vrachtwagen wilt verkopen, het hoogste bod krijgt u bij ons! Alle voertuigen vanaf 2002 zijn van harte welkom ongeacht het merk, type of kilometerstand.

Hoe komt het hoogste bod tot stand

Meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven zijn bij ons aangesloten en zodra u uw bedrijfsauto aanmeldt krijgen hun daar een melding van. Vanaf dat moment kunnen ze een bod uitbrengen voor 24 uur lang. Daarna sluit de veiling en koppelen wij het hoogste bod aan u terug. Het bod is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast. Het bod is gegarandeerd wat betekend dat u die prijs ook daadwerkelijk in handen krijgt. Doordat er niet 1 of 5 maar meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven een bod kunnen uitbrengen en elkaar kunnen overbieden, komt er altijd een goed bod op uw bedrijfsauto. U bepaald wat u met het bod doet.

anoniem kentekenU blijft anoniem

Bij ons blijft u anoniem totdat u het bod accepteert van de hoogste bieder. Alleen dan worden de gegevens vrijgegeven zodat contact mogelijk is. Hierdoor blijven uw gegevens beschermd en wordt u niet lastig gevallen met telefoontjes.

Bedrijfsauto gegarandeerd kunnen verkopen

Wij hebben alleen maar RDW erkende autobedrijven die een serieus bod uitbrengen en de auto ook daadwerkelijk over kopen voor het genoemde bod. Geen gedoe met betalingen omdat u altijd direct het afgesproken bedrag in handen krijgt. In veel gevallen wordt het direct overgemaakt per spoedoverboeking maar ook cash behoort tot de mogelijkheden.

kapotte bedrijfsauto Bedrijfsauto met schade verkopen

Bij ons krijgt u de beste prijs terug voor uw bedrijfsauto met schade. Dit komt doordat wij ook schadeherstel bedrijven in ons netwerk hebben zitten die een bod uit kunnen brengen. De schadeherstel bedrijven geven meer voor uw bedrijfsauto terug omdat zij schades tegen inkoopsprijzen kunnen herstellen. Hierdoor krijgt u een betere prijs terug.

Technische problemen geen probleem

Heeft uw bedrijfswagen een technisch mankement? Geen probleem! Ons netwerk is voorzien van voldoende experts die wel raad weten met technische problemen. Omdat zij niet hoeven te zoeken en precies weten wat er gedaan moet worden besparen zij kosten uit. Voor hun minder kosten en voor u een betere prijs terug op uw bedrijfsauto. Een win-win situatie. Mankeert er iets aan de motor, de versnellingsbak of de koppeling? Geen probleem, voertuigen kunnen ook worden opgehaald.

Onze voordelen:

  • Binnen 24 uur het hoogste bod
  • Bod is gegarandeerd dus u krijgt de afgesproken prijs
  • Bos is gratis en vrijblijvend
  • Verkopen is gratis
  • Uw bedrijfsauto verkopen in 1 dag!
  • Direct de vrijwaring in handen

 

Updated: 8 oktober 2014 — 13:37