Bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsauto verkopen? Dat kan snel en eenvoudig door gebruik te maken van onze online autoveiling.

Onze online autoveiling maakt het mogelijk dat u zonder enige moeite uw bedrijfsauto gegarandeerd kunt verkopen voor een goede prijs binnen 24 uur!

Wij hebben een uniek online veilingsysteem waarbij een groot aantal RDW erkende garages en autobedrijven zijn aangesloten die graag bedrijfsauto’s willen kopen.

Omdat bij onze veiling bedrijven elkaar kunnen overbieden komt er altijd een goed en interessant bod op uw bedrijfsauto.

De veiling duur 24 uur dus u heeft binnen deze tijd een mailtje met het hoogste bod dat geboden wordt op uw bedrijfsauto. 

Gratis en vrijblijvend

gratis 100 procentDe autoveiling is helemaal gratis en vrijblijvend. Van aanmelden tot aan de verkoop kost het u dus niets. U mag ons systeem ook zien als een gratis waardecheck. Binnen 1 dag weet u waarvoor u uw bedrijfsauto echt kunt verkopen. Het genoemde bod is wat u er dus ook echt voor kunt krijgen.

 

Welke bedrijfsauto’s komen in aanmerking voor de veiling

Alle bedrijfsauto’s kunnen en mogen aangemeld worden. Omdat wij een groot aantal bedrijven in ons bestand hebben zijn er altijd meerdere geïnteresseerde partijen.

Schades, gebreken, een hoge kilometerstand of andere zaken spelen geen rol. Via ons kunt u gegarandeerd uw bedrijfsauto verkopen voor de beste prijs.

 

Zonder gedoe uw bedrijfsauto verkopen

bedrijfsauto verkopenOnze autoveiling biedt een groot gemak. Binnen enkele minuten heeft u anoniem uw bedrijfsauto online staan en kan er al geboden worden door RDW erkende autobedrijven en dealers.

U hoeft niet thuis te blijven en te wachten tot er een keer een koper op komt dagen die vervolgens ook nog gaat afdingen. De prijs die u er voor krijgt weet u van te voren bij ons. Uw bedrijfsauto verkopen gaat ook via internet en u hoeft niet van te voren de auto in het echt te laten zien voordat u een goede prijs krijgt.

 

Anoniem

anoniem bedrijfsauto verkopenU kunt zonder uw identiteit bekend te maken bij de bieders mee doen aan onze veiling en uw bedrijfsauto aanbieden. Bedrijven krijgen alleen de gegevens van het voertuig te zien. Tevens blijven uw gegevens beschermd. Alleen indien u de bedrijfsauto wilt verkopen dragen wij uw contactgegevens over aan de koper.

 

Lopende leasecontracten

U heeft een lopend leasecontract en wilt van uw bedrijfsauto af? Geen probleem, wij nemen lopende contracten over zodat u de bedrijfsauto makkelijk en snel kunt verkopen.

 

Lopende financieringen

U heeft op uw bedrijfsauto een lopende financiering? Geen probleem, deze kan direct worden ingelost. Uw bedrijfsauto verkopen met een financiering erbij is geen probleem.

 

Bedrijfsauto verkopen met schade of gebreken

Uw bedrijfsauto verkopen kan ook met schades en gebreken omdat de bedrijven die de bedrijfsauto van u kopen voordelig schades en gebreken kunnen herstellen. Zij hebben de mensen en de kennis in huis die goedkoop de werkzaam kunnen uitvoeren tegen inkoopsprijs. Hierdoor zult u altijd een goede prijs ontvangen via onze veiling.

 

De voordelen van onze autoveiling

  • Een bod ontvangen is gratis en vrijblijvend
  • Uw bedrijfsauto verkopen is gratis
  • Uw bedrijfsauto verkopen voor het genoemde bod
  • Binnen 24 uur uw bedrijfsauto verkopen
  • Directe vrijwaring en geld in uw handen
  • Financieringen en Leasecontracten worden overgenomen
  • Alle bedrijfsauto’s worden geaccepteerd
  • Makkelijk en snel geregeld
  • Onze helpdesk is 7 dagen per week van 09.00 – 21.00 uur bereikbaar

 

Welke bedrijfsauto’s zijn het populairst

Voor elke bedrijfsauto hebben wij wel een koper ongeacht het merk, type, uitvoering, de kilometerstand of de staat. Ook zijn bedrijfsauto’s populair voor de export.

Hieronder hebben wij een lijst van meest verkochte bedrijfsauto’s staan. Staat uw merk hier niet tussen dan wil het niet zeggen dat u uw bedrijfsauto niet kunt verkopen. Dit is slechts een indicatie welke merken en types veel worden aangeboden.

 

Citroën Berlingo Fiat Doblo Fiat Ducato
Ford Transit Iveco Daily Mercedes Sprinter
Mercedes Vito Opel Combo Opel Movano
Opel Vivaro Peugeot Boxer Peugeot Expert
Renault Kangoo Renault Master Renault Traffic
Toyota Hiace Volkswagen Caddy Volkswagen Crafter
Volkswagen Transporter

Uw bedrijfsauto verkopen kan vandaag nog! Meld uw auto snel aan op onze autoveiling.