Een nieuwe bedrijfsauto kopen

Een nieuwe bedrijfsauto kopen?

U bent ondernemer en bent toe aan een nieuwe bedrijfsauto? Wij hebben een paar nieuwe bedrijfsauto’s voor u geselecteerd welke wij onder de aandacht willen brengen.

Dacia Dokker – Goedkope bedrijfsauto

dacia dokkerBent u op zoek naar de goedkoopste bedrijfsauto van 2013 dan komt u op de Dacia Dokker uit. Deze is al verkrijgbaar vanaf 6.990,- euro.

De Dacia Dokker heeft een ruime laadruimte en een perfecte instap. De Dacia Dokker valt in de categorie lichte bedrijfswagens. De Dacia Dokker heeft een efficiënte benzine en diesel motor.

De 1.5 diesel motor (dCi) heeft een CO2 uitstoot van 188 g/km en beschikt over 90PK.
De 1.6 benzine motor heeft een CO2 uitstoot van 175 g/km en beschikt over 85PK.
Beide motoren hebben 4 cilinders en beschikken over 8 kleppen (2 per cilinder).

De diesel heeft een rijklaargewicht van 1189KG en de benzine een gewicht van 1083KG.

De Dacia Dokker heeft een laadvolume van 3m3

Volkswagen Caddy – Zuinige bedrijfsauto

volkswagen caddyBent u op zoek naar een bedrijfsauto die heerlijk rijdt en welke ook nog een representatief is? De nieuwe Volkswagen Caddy biedt dan de uitkomst. De Volkswagen Caddy is al verkrijgbaar vanaf 12.785,- Euro.

De Volkswagen Caddy is verkrijgbaar in een 1.6 en 2.0 TDI diesel uitvoering en een 1.2 TSI en 2.0 EcoFuel benzine motor.

De dieselmotoren zijn er in 75PK, 102PK, 110PK en 140PK.
De benzinemotoren zijn er in 86PK, 105PK en 109PK.

Alleen de dieselmotoren zijn te verkrijgen in handgeschakeld, 5 of 6 versnellingen en automaat met 6 (6-DSG) of 7 (7-DSG) versnellingen. Tevens is er een 4-wielaangedreven versie (4Motion) beschikbaar.

De benzine uitvoering is alleen in 5 versnellingen verkrijgbaar.

Het laadvolume van de Volkswagen Caddy is 3,2m3.

Tevens voegt de BlueMotion technology een hoop toe qua energiezuinigheid waarmee een verbruik van 4,9 liter op de 100km gehaald kan worden.

Opel Vivaro – praktische bedrijfsauto

De Opel Vivaro is een verrassend ruime bedrijfsauto. De Opel Vivaro met de korte wielbasis heeft een laadruimte van 5,0m3 en met de lange wielbasis 5,9m3.

De Opel Vivaro is er alleen in een 2.0 liter Diesel (CDTI). Er zijn 4 type motoren; met en zonder ecoFlex in 90PK en met en zonder ecoFlex in 114PK.

EcoFlex staat voor een lager brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot. De ecoFlex motoren verbruiken 6,8 liter op de 100KM bij een CO2 uitstoot van 178 g/km. Het genoemde verbruik is een gemiddeld verbruik.

De Opel Vivaro is er in veel varianten te verkrijgen waaronder een 9 persoons uitvoering welke ideaal is voor personenvervoer.

Mercedes Vito – Een klasse bedrijfsauto

mercedes vitoDe Mercedes Vito is er in een gesloten uitvoering, een dubbelcabine, een combi en een E-cell.

De gesloten bestelwagen uitvoering is ruim van binnen en compact van buiten. Hij heeft een laadvolume tot 7,4m3 en een laadvloer tot 4,1m2.

De dubbelcabine uitvoering biedt ruimte voor maximaal 6 personen en daar bovenop nog eens een laadruimte tot 4,5m3 met een laadvloer tot 2,6m2.

De combi is volledig gericht op personenvervoer en is de ideale reispartner welke tevens een hoop comfort biedt. Hij biedt ruimte voor 9 personen welke gelijk staat aan 970 liter bagageruimte.

De Vito E-cell is een volledig elektrisch uitgevoerde Mercedes Vito. Een krachtige elektromotor doet het werk. De E-cell heeft geen uitstoot en is heel vriendelijk voor het milieu. Hier heeft u geen last van hoge brandstofprijzen.gratis bod ontvangen

kenteken invullen