bedrijfsautoU bevindt zich op de partnerpagina van BedrijfsautoNuVerkopen.nl, de website waar een particulier of bedrijf een auto kan verkopen. Onder een bedrijfsauto verstaan we een voertuig dat zakelijk gebruikt kan worden. Dit kan dus ook een personenauto zijn, met of zonder grijs kenteken. Een bedrijfsauto kan dus ook een busje zijn of een kleine vrachtwagen. De term bedrijfsauto is dus een breed begrip.

linkpartnersWie binnen 24 uur precies wilt weten wat zijn of haar auto precies waard is, is hier aan het juiste adres. Men kan namelijk binnen 24 uur een gegarandeerd bod ontvangen op het voertuig welke afkomstig is van RDW erkende autobedrijven.
De aangesloten autobedrijven kunnen bieden op het voertuig waarvan het hoogste bod wordt teruggekoppeld. Het bod is gratis en vrijblijvend en is tevens de werkelijke verkoopprijs. Verkopen kost niets en kan tegen het hoogste bod welke uit de veiling komt. U kunt het gratis proberen zonder kosten te maken of ergens aan vast te zitten. Ook een gratis bod ontvangen binnen 24 uur? Klik dan op de kentekenplaat bovenaan de pagina.

Hieronder treft u enkele partners.

Linkrobot

http://auto-dealers-autobedrijven.startpagina.nl

Autokrediet berekenen via beste-autolening.be

Bedrijfsauto verkopen

Autoverzekering-berekenen.be
Een geschikte fiat dealer vind je via Autowinkel.nl!